Så här på morgonkvisten !

I media överväger det negativa ! O programmeras mer o mer in i folks medvetande ! Och det är inget tvivel om att det säljer mest ! Om något positivt kommer fram nämns det sällan ! Att titta på FN-förbundets seit varldskoll.se skulle nog inte skada en del. Jag som ochså tittar mig ut i världen ser att vi i Skandinavien är förskonade från mycket elände överhuvudtaget ! O hur kan man leva på att ständigt " racka ner på sitt fosterlands uselhet " utan att upptäcka resten av världen ? Är jag en "naiv dumstrut " ! Nää, världen har alltid varit på gott och ont liksom människan ! För att se detta bör man " ständigt vända på myntet o även ta åt sig det positiva " ! Och "bli vän med sig själv o världens folk" Jag är snart 75 år ! Skulle aldrig falla mig in att " självplåga mig med t.ex ett mer och mer negativiserat fosterland där man har det bättre än de flesta  " !
                Ibland undrar jag om man får ta fram något positivt i det här landet ! Och gör man det så kommer "alltid ett men efter " ! Media har ett stort ansvar i denna fråga !
     Vädret ser ut att bli strålande idag ! Och det är alla tiders ! För snart cyklar jag ner till strandpromenaden och spelar boule med mina pensionärsvänner. Ah, det är väl inget o glädja sig åt " så uselt som vi har det " ! Och i morgon tänker jag cykla till det unika isälvsområdet, naturreservatet Tjälvesta ängar, sitta på min favoritstubbe o njuta och fotografera en del ! Ah, det var väl inget o komma med ! " Håll käften Jante " ! Mig skall du inte negativisera !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0