Vad hände egentligen ?

          Jaa, Federer ramlade lite otäckt i sin match mot Simon i Franska öppna. Innan dess hade han spelat ut Simon i första set men förorade 2 set i rad och såg ut som en slagen man. Men sen skärpte han till sig och vann matchen med 3-2 ! Simon är absolut ingen dålig spelare, legat på 6 plats i rankingen men besvärats av skador de sista åren, och Roger har haft besvär med honom innan.
           Måhända finns det några spelare som nu är bättre än Federer men för mig är han  världens största  tennisspelare genom tiderna ! Hans elegans och spelsinne är fenomenalt ! Och han håller sig forfarande i toppen, ligger på 3 plats i rankingen. Han håller nog på ett par år till ! Men det blir ingen lätt match mot Tsonga om nån dag ! Det blir nått att se det !
 Sen vill jag bara påminna om att Barcelona vann spanska ligan och tangerade rekordet på 100 inspelade  poäng. För mig är ju Real Madrid en stor besvikelse om man ser till vilka spelare dom har ! Dom vann varken ligan, Champions Leage eller inhemska cupen ! O Manchester  United vann bara engelska ligan, inget annat ! O Örebro sk knallar på i ullstrumporna, leder superettan ! O tennisen blir intressant nu när det närmar sig kvartsfinaler ! God night !
                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0