Vilken jäkla smäll !

Jaa, och sedan titta jag efter på seit som visar blixtnedslag varje minut. Inget noterbart kring Askersund. Kanske nån Jas som gick genom ljudvallen ? Sprängning i stan kanske ? Jaa, smällen var väldigt " skarp o kortvarig " . Kanske inom en sekunds tid ? Kom så oväntat mitt i skrivandet o spelande av musik med Ivan Rebroff i datan ! Han tyckte inte om att bli avbruten !  Jag stängde datan blixtsnabbt !
     
            Jaa, det här fotot är taget inne i stan på min runda. Och inte långt här ifrån ligger Hembyggdsgården i nära anslutning till naturreservatet stadsparken ! 
 Och det här fotot tog jag på hembyggdsgården ! Det är nog " herren på täppan " som ligger o bevakar händelserna o kanske sina, sin fru ?!
 Det här fotot är taget idag ! Från strandpromenaden ! Och vissa motiv blir " återupprepade " men det gör inget, dom tas ju i nuet ! Och de vackra motiven är många oavsett ! Men håller sig vädret så kommer foton från naturreservatet Tjälvesta ängar snart.! Ett ganska unikt isälvsområde där jag varit många ggr. Ligger 1 mil norrut på vägen mot Vretstorp. O jag har haft foton många gånger med här på bloggen ! Men vadå, nu blir dom till i nuet och jag undviker att se på de gamla ! På onsdag är det inte omöjligt att det cyklas dit !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0