En verkligt fin dag i " Ivan Turgenevs liv "...

           Det är nån ramsa jag har i huvudet, det här med den ryske författaren Ivan Turgenev ! Idag klev vi pensionärer som sagt på den här båten för färd i norra Vätterns vackra skärgård. Ombord var det framplockat kaffe med smörgås som vi imundiga på färden ut mot den naturskyddade skärgården ! Vädret var lite småregnigt så vi satt inne, ej på däck ! Den här båten har några av mina barnbarn åkt med mig på !
          Och här ser vi några av mina kompisar vid bordet jag satt ! Viviann och Ingalill. Och Viviann är gift med min fotvandrarkompis Torsten som satt till höger om mig ! Han " fick inte vara med på kort " !
     Och här har vi en vy från skärgården !
 
        Och här en till ! Och så småning kom vi hem igen efter några lyckade timmar ! Kaptenen var ciseron på färden o pratade om platser och Askersunds historia. Men det har jag och många andra hört förr men kanske inte alla ? Och så hade vi lottdragning ! Jag vann inget men Torsten vann en lott ! Och när jag hade gått av stötte jag på Harley Davidsson motorcyklister från Hannover i Tyskland. Så det blev språkande om allt möjligt, övar upp min tyska.Brukar komma en del turister från Tyskland av olika slag när säsongen börjar ! Dom här såg rätt tuffa ut så jag tog inget foto på dom !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0