Så kan det va !

1,4 miljoner kr förra lördan för 7 rätt o 240 kr igår ! Och dubbel jackpot i dag då på den x-tra V-75:an på Oslo travet ! Och 2 sexor hade jag igår. Men vad hjälpte det ! Åkte på Abboren lopp 2 som spik. Och annars så var det bara favoriter som gick in, kanske nån andrahandare ? Ibland är man lite " obetänksam ". Att spika hästar på tillägg !
Men jag skall på det idag igen. Och spela en hundring på hemvägen på motionsrundan ! Spikarna har jag gjort klart vid första titten ! Första intrycket skall man inte ändra på det har jag lärt mig,.... så småningom ! När jag vann en lite större vinst satte jag ihop systemet väldigt fort ! Och som småspelare så kör jag alltid med 3 spikar !
Och vädret ser ut att bli skapligt ut idag. Har hittat en tysk väderseit, bra sådan där Sverige, upp ovanför Stockholm,  är med och hela övriga Europa  ! Och den översätter jag inte till svenska, fattas bara ! Men jag tittar även på svenska väderseiter. Är intresserad av vädret som " fenomen ", inte gnällobjekt. Och kl. 14:00 går travet direkt i TV ! Intressantare lopp än igår tycker jag !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0