Ytterligare en dag i Ja(ha)ns behagliga liv !

          Jaa, kl 10 blev det boule som vanligt är på tisdagar ! Och kaffe hanns det ochså med. O ingen sura över att det småregna, tänka sig ! Och det blev 1-1 mellan damerna o herrarna så ingen surade där heller !
         Och jag skulle hämta ett nytt pass efter 13 på  polisstationen så för att i stället att cykla hem så blev jag kvar i innerstan, gick på min favorit Ristorante La Luna som jag gillar och åt en pizza med bernaisesås o invänta det hela.O slängde ett par ord med ägaren ! O gott var det o lite omväxling i kosten utan " att världen störta samman" ! Och nu har jag nytt pass ifall....vem vet ?! Och nu skall jag gå ut, in o se vad som har hänt utomlands ! Det bor ju människor där ochså !
           Och sen sitter jag o tänker på att jag bott mer än 6 månader på dessa platser i mitt liv ! Med andra ord sett mig omkring ordentligt där. Ingen ordning på uppräknandet från norr till söder ! Luleå, Kristianstad, Örebro, Överuman, Sollefteå/Forsmo, Stockholm, Simrishamn, Hjo, Askersund. Har ni bott på dessa  platser mer än 6 månader o kan ni peka ut dom på kartan ! O vilket län eller landskap hör platserna till ? Och hur många har varit i residensstaden Luleå av er ? O ligger Askersund vid Vänern eller Vättern ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0