Det är klart jag är glad !

Örebro sk är i allsvenskan igen ! O då blir det ju till att gå på Berhn Arena o se på allsvensk fotboll nästa år med Rolf o grabbarna, svågrarna ! ! Efter ett år i superettan ! Och Falkenberg ! Vilken sensation ! Lilla Falkenberg i allsvenskan ! Och dessutom vann dom superettan ! Och kvala får Sundsvall göra ! Mot Halmstad tror jag det var !
Och nu leder Arsenal Premier league  med  5 poäng ! Slog Liverpool med 2-0 hemma i går ! Och visst ,jag håller på Arsenal men jag blir mer tillfreds om dom slår Machester United borta nästa helg ! Men det blir inte lätt ! Arsenal ja ! Det är precis inte nått ålderstiget lag ! Och den utmärkte målvakten t.ex. Wojciech Szczesny är inte mer än 23 år ! O Ersene Wenger som inte tappar tålamodet med sina unga spelare utan får upp dom på landslagsnivå som Wilshare 21 år och Aaron Ramsey 22 ¨år ! Imponerande  !
              Jaa, Örebro hockey är ju inte särskillt imponerande just nu i Shl/ elitserien ! Är snart ? sist i serien ! Fick stryk av Växjö med 7-0 ! Det är ju inte roligt att läsa men jag vidhåller att dom gjorde en stor prestation när dom tog sig upp i elitserien ! Så här skall " inte slås på dom som ligger " ! Det är långt kvar av serien !
       
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0