Det finns många insatta i klimatet !

Och för det mesta är det ju " domdagspredikningarna " som råder på ang. framtidens klimat ! Och journalisterna i frågan skulle väl " få sparken om de vände på myntet " ! Och skulle man vända på myntet o ifrågasätta datoriserade   negativa mallar för framtiden så är man ju " ohumanistisk " !
                 Värme o kyla har det ju alltid funnits på jorden som " konfrontrerat och avlöst varann " med eller utan bilar ! Med eller utan  "dinosaurier eller människor " ," isfritt och mycket is " !
                 Vad dom här vetenskapsmännen som siar om framtiden inte kan veta är  "vad jorden o solen kan hitta på " som dom inte vet !  Det finns " datoriserade mallar som inte håller med dom andra datoriserade mallarna ". Och mycket av det hela har med  "miljöpolitik o pengar " o göra ! Bildas grupper med politiker o vetenskapsmän som pratar för sin vara !
              Vi har ju det här med etanol " som pratades fram " ! Lobbyism ! Pengar inblandade i miljardklass ! Mark för grödor byttes ut mot  "sockerrör o energieskog" ! Nu håller vindkraften enligt min mening på att bli " en annan gökunge i boet " ! Även här är " miljarder inblandade på vinst o förlust " ! 
                   Och så säger man att man gör det här " för kommande generationer i humanismens namn " ! Och " miljöjournalisterna mesar med " !
                     Och skulle det komma upp något som motsäger de " datoriserade mallarna " som tar ut " elände i förskott " så skrivs det ingenting om detta !  Men jag hittar sådant i allafall ! För jag har förmåga att vända på myntet ! Och min devis är " att jag är glad att jag lever på Jorden just nu om jag ser till jordens klimathistoria ! Med eller utan människor eller dinosaurier " ! Men det är upp till var och en att " ta ut elände i förskott " Det gör inte jag ! Och stormar, tornados , orkaner, tyfoner mm är inget som  "uppfunnits idag " ! Och andra katastrofer som jordbävningar med tsunamis. liksom vulkanutbrott o skogsbränder mm. 
                 Och att måla världen ständigt i svart verkar vara  "en lukrativ källa för media o miljöpolitiker " m.fl . ! 
         Så dum är jag o ohumanistisk men jag tänker varken negativisera ner mitt eller jordens liv ang. elände för framtiden som jag inte har facit på  !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0