Det kommer ju inte jag att få reda på ! O inte många andra heller !

En del forskare tror ju  t.ex. att solen har stor betydelse för vårt klimat ! Solens kommande ? vilofas kan göra att det kan bli kallare på jorden och havsvattennivån kan sjunka  . Detta läste jag för några månader sen ! Har för mig att jag ochså läst att solens placering gentemot polerna har betydelse ?
                Det här med värmehöjningen på jorden har ju blivit ett mantra som ingen får motsäga ! Det har ju gått prestige i det hela. Och den lär ju ha planat av de sista 15-30 åren har jag ochså läst på nätet ! Jaa, det som motsäger " domedagspredikanterna ang. värmen " får inte mycket plats i mediasamhället som ochså tagit ställning till 100 % ang värmehöjningen på jorden ! Och dom lär knappast ha nått facit på hur det går dom heller !
            Sen kan man ju undra vad har människan mest nytta av  "värmehöjning eller nedkylning " Men som sagt vem som får rätt i teserna får kommer ingen av oss få reda på i min generation ! Inte tror jag heller att allting " vänds upp o ner inom en snar framtid " Jorden är många miljarder år och snurrar ännu trots långa olika skeden i klimatet !
           50 år hit eller dit ? Och koldioxidhaltens inverkan är man inte heller överens om när man " håller på med sina datoriserade matematiska mallar " på en planet som bara är ett knappnålshuvud i universum " !
Jag tror mer på solens kraft o betydelse  för klimatet på jorden ! Och allt med klimatet har ju med " sianden utan facit att göra " !  Ozonskiktet var det länge sen man läste något om, men det är ju mindre o större ibland i perioder ! Forskarna har väl alltid varit oense i olika frågor ! Och nu " har dom väl bra betalt för att vara det ochså " ! O olika energislag " slåss mot varandra med vetenskapsmännens hjälp  " !  Detta gäller miljarder och åter miljarder !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0