Gick ju alldeles utmärkt !

                Och det var lugnt o stilla ute o nån plusgrad ! Och jag får säga det att det var bra fart på benen ! Ibland förkortar jag stegen och går med snabbare frekvens . Får upp min låga puls ! O hjärtat spinner som en katt ! Jag tar några foton till !
 Jag brukar inte klaga över mitt liv, fattas bara ! Och klagar inte över det här fotot heller ! Och jag blir inte klok på svenska folket ibland !  Det verkar som om vårt land aldrig är bra nog ! Och sökandet efter sånt som inte fungerar verkar ha högsta prioritet ! Istället för att framhålla det som i majoritet fungerar ! Även i Sverige så är vi människor o inte robotar ! O begår misstag, o gör bra saker !
 Jaa, jag tog med det här fotot ochså ! Jaa, visserligen har jag inte sett  "några badstränder med palmer" men den här vyn är sannerligen inget fel på ! Vad ligger bakom det här " ständiga felsökandet " i ett land som har det bättre än de flesta länder ! O media är till bra hjälp i detta sökandet ! Det är som brevbäraren sa " delas det ut  100 brev o 99 kommer fram så skrivs det bara om det som inte kom fram o anledningen till detta älts om och om igen " !
          Jag träffade ochså på min runda en välkänd journalist som spelat bandy i Askersund då det begav sig  ! Han berättade att på 50-talet fick man ibland ställa in matcher p.g.a. töväder !  Kan det vara möjligt ?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0