Nää, det kommer jag aldrig att be om ursäkt för !

           Att jag har sådan livslust fastän det är " så uselt med klimatet i framtiden och så uselt i Sverige o världen  just nu " ! Och jag trivs med  "min"världsmusik vare sig den går i dur o moll "! Vare sig jag hör på Georgisk körmusik, som finns på listan för Unescos kulturarv, Grekiska sångerskor eller Bo Kaspers orkester m.fl, m.fl..!
          Jag vet att allt inte är så uselt som " en del vill ha det till i världen o Sverige " ! Vurmen för att göra enskilda mänskliga eller omänskliga tillkortakommanden till " fel på allt " , att blunda för det som funkar, är stor i lobbyismens , populismens o politikens namn ! Och kan någon garantera när han eller hon sätter sig på sin piedestal att dom inte gjort samma misstag om dom vore i samma situation eller haft samma bakgrund som den som begår felstegen ?? Titta mig i ögonen o svara på det ! 
                   Och visa mig nått land där allt är perfekt o " människorna enbart är goda " ! O inte gör mänskliga o omänskliga tillkortakommanden ! Och det här med invandrarfientlighet finns tyvärr hos en del människor vilket parti dom än tillhör ! Men hur integrationen bland annat på 90-talet lyckats är en annan sak !
             Och för mig är det glasklart att det är minoriteter som fördärvar för majoriteter vad än det är !
   Men tyvärr i ett av de 5 bästa länderna i världen verkar det vara en majoritet som verkar negativa ! Dom andra kommer inte heller till tals , dom som kan hitta det positiva ! Säljer inte ! O det får bland annat media ta på sig !
         
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0