O vilken härlig motionsrunda det blev !

                   Och på denna härliga motionsrunda tog jag detta foto från Askersunds höjder ! Från hembyggdsgården ! Och ni kan skymta Vättern på fotot ! Och inlandsisen har gett Askersunds stad denna kuperade terräng ! Både i och utanför stadskärnan !
             Och till att prata med kända o okända blir det nästan alltid ! Och jag har ingen svårighet med detta om dom kommer " innifrån eller utifrån " men usch vad kallt fick jag höra en o annan gång i dag ! Det här med o vara nöjd ! Men  "vädret blir säkert bättre om vi får ny regering " !?
        Amusing ja ! Dagens mediavärld är inte så svåra o genomskåda ! Följande rubrik möttes jag av i affären på framsidan av Aftonblaskan, förlåt Aftonbladet - SÅ HÄR BLIR VÄDRET INNAN JUL- Oj, oj, oj, jag vet inte ens hur vädret blir i morgon ! 
        Jaa, jag har ju skrivit om metreologen som förklarade för mig att han inte besvarade journalisternas ihärdiga ringande om hur vädret blir längre fram,  inte ens om en vecka ! Andra rubriker från " blaskorna " ! Så här blir vädret hos dig i juli ! Skrivet i maj t.ex. !
               Dagens journalism , urusel ! Tyvärr är dom och populister o lobbyister de nya makthavarna ! Och de yngre journalisternas kunskap om Sverige o övriga Världen verkar inte vara så stor ibland ! Kunskapen om att sätta rubriker som säljer verkar vara huvudsaken !
             Som sagt det gäller att som human being läsa in sig på Sverige o övriga Världen ! I Mediaskvalpet !
 
             Men var och en får tycka vad dom vill ! Det är bara synd att det onda och negativa säljs mest ! För det goda och positiva " ger inte lika stor inkomst " varken i pengar eller mänskligt " ! Men jag vet att det goda o positiva ochså finns i Världen lika mycket ! Det skrivs det alldeles för lite om ! Men människan är väl i sig självt destruktiv ? Lite av en självplågare ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0