Så går det till ! Hatet är obeskrivligt !

 Själv är jag med i Svenska rovdjursföreningen ! Jaa, det här med varghatet ! Det har ju naturligtvis o göra med konkurrensen sen urminnes tider om bytesdjuren ! För det finns betydligt farligare djur för människan än vargen ! Frågan är om människan inte är ett betydligt farligare djur än andra djur ? Och nuförtiden har man väl betydligt mer att ta till för att skydda sina betesdjur mot vargen ! O farligaste djuret i Sverige är väl " Nallebjörnen " ?
                 i dag läste jag på Svt-text att illegala fällor hittats i vargrevir i västra Värmland ! Jag hoppas att dom  som hittat på detta får sina straff ! 
          Jaa, att tjuvjakt på varg förekommer det är väl ingen hemlighet och den hålls väl vid liv " vissa kretsar ", typ solidaritet ! Tjuvjakt har ju ochså skett med scooter, det vet vi ju ! 
                Det är ju inte lätt att hitta skyldiga som begått dessa lagbrott ! Men tydligen pågår flera utredningar och några har erkänt !
          Om dom här människorna fått råda skulle dom väl vilja utrota alla rovdjur i Sverige !  Och hade inte vargen funnits så hade väl vi inte haft våra husdjur hundarna !  Bild Wikimedia Commons
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0