Skulle aldrig falla mig in !

O vara invandrarfientlig ! Pratar o " fäktar med armarna " med alla människor ! För jag vet att det är minoriteter av invandrare som fördärvar för majoriteter, liksom dom som bott här längre, sen istidens upphörande , typ  ! Och det är ett mönster som " går igenom världen " ! Att hänga upp sig enbart på minoriteterna o sen få allt annat till o vara " skit " ! Och alla är vi väl "invandrare i Sverige  hur  vi än vänder o vrider på det " ! Det är bara det  att en del hann före  och brunögda invandrare har det kommit förr, genom århundraden  !
                  Det är ju ganska lätt att komma ifrån de invandrarfientliga i de egna leden o fixera sig på ett parti ! Det kan man säga även som liberal ! Det tänkte jag på idag när jag läste detta på en rubrik på SVT-text ! - SD NÄST STÖRST BLAND Lo-medlemmar-  ! Nu kommer ju statsvetarna att tolka detta o sen skyller dom på allt möjligt, ofta beroende på partitillhörighet !
              
              Det kom jag att tänka på när det gäller vädret, det här med minoritet ! Det  "blåser ju inte storm varenda dag på jordklotet "  ! Och kan nån säga om klimatet hade varit bättre om det inte funnits människor ? Jag tänker på hur dinosaurerna fick det !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0