Tårtan är i allas munnar !

Häromdagen var finasminister Borgs kapade hästsvans " dagens samtalsämne " bland de övervägande negativa artiklarna om alla uselheter ! Ja nu har vi fått ett nytt samtalsämne , tårtan i huvet på Svergedemokraternas ledare Åkesson !  Det här är ju lite allvarligare än en avklippt hästsvans ! Vi lever i en demokrati, och de partier som finns " stadsfästa " har folk rätt att rösta på ! Även hot och misshandel  har förekommit mot andra politiker, inte bara mot Sverigedemokraterna !
                     Hade jag röstat på sverigedemokraterna så hade jag stått för det ! Men nu är jag ju liberal sen flera år ! Men det kan jag säkert få skäll för, för jag är EU-.vän t.ex. ! Även om jag inte tycker att sverigedemokraterna är nått för mig så respekterar jag dom som röstar på dom ! Och jag kan garantera att det inte bara finns invandrar fientliga i sverigedemokraterna. Nää, så enkelt är det inte !  Men det där blundar både media o en del partiledare för ! Jag själv skulle inte kunna vara det av personliga o humana skäl ! Men ibland undrar jag om inte vårt lilla land, innevånarmässigt tar på oss för mycket " av duktighet " vilket gör att integrationen blir svårstyrd ! Andra länder kunde hjälp till mycket mer förutom Sverige o Tyskland !
  Och som vanligt fick jag uppleva en fin runda i fin natur ! Och för mig är det inte svårt att vara nöjd med livet ! Och det skall varken " goda eller onda " hindra mig ifrån ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0