Vad är det som händer !

Med Örebro hockey ! Gick så bra i början ! O nu parkead på sista plats i Shl ! Visst man blev ju överraskad men glad över den fina inledningen men som det ser ut nu så blir det hockeyallsvenskan , för hur vänder man på en sån här trend ?   6-0 i baken mot nästjumbon AIK !  Men som jag har sagt innan ! Skulle dom hamna i hockeyallsvenskan igen så är det ingen katastrof. Lagets medelålder är väl ochså ganska hög ?
           Jag är ju ingen fanatiker, njuter av sport som sådan och har mina favoritlag i fotboll o hockey , som sagt !
Det jag tycker är tråkigt är när jag inte kan se Shl, allsvenskan i fotboll , spanska ligan eller tennis på tv:n ! Har inte råd o ha den kanalen som visar det ! Men jag kan se Engelska ligan, skidor, hockeyallsvenskan och superettan ! 
                      Nu räknar jag inte med evenemang som OS, VM o EM. Där skiftar ju det år från år på nått vis ! O det kan det göra ibland ochså när det gäller de uppräknade  sändningarna av olika sporter ! Det är ju konkurrens om det hela ! Det är ingen kanal som har patent på alla sporter vare sig dom har sponsring/ reklam eller kallar sig för publik Service-kanal med sponsring o Tv-avgift ! O fri och oberoende !
           Och jag suger på att Örebro Sk är tillbaka i allsvenskan i fotboll men är förundrad över Örebros hockeys störtdykning i SHL !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0