Vilken säsongsöppning !

          Av denna dam ! Charlotte Kalla ! I Bruksvallarna ! Överlägsen både på 5 km klassiskt o 10 km fritt ! Och i Norge vann Therese Jouhaag båda sträckorna !
                      Jaa,men hur är formen på de andra tjejerna ? För efter Kalla kom på 10 km fritt kom Brita Norgren, långt efter o sen några  fransyskor ! 
                    Och Markus Hellner såg jag inte till bland herrarna i Bruksvallarna ! Och nu vet jag varför, han körde en tävling i Gällivare  i stället ! Calle Halvarsson o   Daniel Richardsson, som kommit tlllbaks efter svår bilolycka, var dom som var   "jämnast" bland herrarna ! Och Tiio Söderhielm,tillbaks utan skador, vann 15 km fritt på ett imponerande sätt !
                Jag undrar lite över vilka som kom efter alla dessa etablerade åkare, hur återväxten är på de längre sträckorna  ? Det verkar som den är bättre på sprint ! Och sprinttävlingar är det idag i Bruksvallarna ! Börjar kl 11 !
                  Jaa, nu när skidsäsongen har börjat har jag " inre tjänst " både lördag o söndag. Motionerar ändå  4-5 dar i veckan ! Och ser både på skidor utför o på tvären !
                    Jaa, Arsenal vann igen i Premier Leauge, slog ett annat lag i toppen Southhamton med 2-0. Leder ligan med 4 poäng ! Och verkar ha mindre skador i truppen o det är viktigt inför fortsättningen !
           Och när det gäller V-75 så gav den inte mer än 600 kr för en sjua ! Dubbel jackpot på Jägersro på lördag ! Och en tvilling var allt jag fick in  i  pengar ! Spelade en för 50 kr och fick 80 tillbaks ! 
               Jaa, det här med pengar ? Det är inte bara det som har betydelse ! Jag gillar ochså sporten o titta på travloppen .o spänningen innan o under loppen kan ingen ta ifrån en !
           Det behövs inte mycket för att roa en livsnjutare ! Och jag njuter ochså nu av att lyssna på 1500-tals musik av Allessandro Striggio ! Otroligt vacker musik ! O det gör jag under tiden jag skriver detta ! Har mycket bra högtalare till datorn !  Jag " gräver inom mig, jag gräver utom mig ", har inget att klaga på och oroar mig inte för det jag inte har facit på !  Fötterna på jorden o armarna mot himlen !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0