Dammsuger man ständigt i hörnorna..

...så hittar man givetvis lite skit ! Det finns inget land i världen där man inte kan hitta de  "mindre undantagen från den större regeln " ! Det här läste jag häromdagen , men hur många ville lägga märke till den rubriken ? Och om dom gjorde det så blev det  men...... och " det dammsögs ännu flitigare efter skit " !
                 "
       Vad jag läste var att enl. Biståndsorganisationen Help Age International var " Sverige världens bästa land för äldre " Det baseras på 13 parametrar inom kategorierna Ekonomi, hälsa, arbete o utbildning samt äldrevårdande miljö. Sverige placerar sig så högt i varje  kategori att man vinner i sammanräkningen ! Nä, vi  var inte bäst i det eller det ! Betyder det att allting är uselt ! Nää det är inte regeringen som gjort undersökningen !!!
             Idag " drömde jag följande " En man förklarade i denna att statsministern lyckades få media att bara skriva o tala om t.ex.krisen i Mellanöstern för att det inte skulle nämnas hur uselt vi hade det i Sverige " . Nää, det dröjer inte länge förrän jag " emigrerar till Nordkorea ! Där är det mycket  "mera rättvist " ! Där är " alla jämlikt fattiga " utom " armens o folkets överhuvuden " ! Nää, det var ingen dröm. Men en del tror säkert att det går till så i Sverige, av okunnighet !
                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0