Det har jag inga bevis för !

Vadå ? För hur mitt mitt liv blir i framtiden ! Jag har däremot bl.a. bevis för hur det är just nu, när jag skrev detta för 10 sekunder sen, hur det var på min härliga motionsrunda som jag avslutade för 1 timme sen ca ! Jag har ochså via minnen ,skrifter, fotografier o fakta, bevis för hur det var när jag levde under tiden"  från tiden i Farmors ankdamm tills nu " !
            Jaa, utan att man har bevis  för framtiden varken för människorna, Sverige , Världen o klimatet så negativiseras allt från " nuet till evigheten " ! Delvis med politiska, miljöpolitiska förtecken ! Kan det vara bra för ett lands befolkning , psykologiskt ? Mycket av detta ständiga negativiserande är medias " förtjänst " !
          Jag kan hitta positiva saker för mig själv, Sverige, Världen o klimatet, men är det lönt att skriva om det ?
           " Bevisen för det motsatta är ju redan framlagda " ! Men jag väljer banne mig vägen att utan bevis se positivt på mitt liv o framtiden ! Sen är det upp till er att välja vad ni vill göra !
               Och är det sånt här som kallas för en brasklapp ? 50 år till 100 år framåt, ser det bättre ut än befarat men........... !
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0