Det var kul !

Tittade på statistik på den här bloggen ! Och då vet jag att det är även några utländska besök i varje vecka ! Mest från United States och Russian Federation ! Men den här vecka har det varit besök från Finland, France, United Kingdom, Norway,Canada  och Georgia !  Men ibland kan det vara besök även från avlägsna områden i världen i Asien bl.a. Och sammanlagt den här veckan har det varit 18 utländska besök ! Så nu finns världsmedborgare på den här bloggen ochså !
              Nu är det ju lördag i morgon ! Då har " jag inte tid med er o det tycker ni kanske är skönt " ? För då prioriterar jag V-75 , sport,o   "soffan med Dagobert smörgåsar ". Jaa, jag är ingen rik man, det går runt o jag har lite x-tra jag kan unna mig ! Men jag är rik på nått som borde betyda lika mycket här i livet, "vare sig jag är fattig eller rik." entusiasm , livsglädje och kunskap om det mesta i stora drag ! Jag har väldigt svårt att se saker negativt även " om det finns dom som har det bättre än jag har " ! Och vågar utnyttja min inre kraft, vill ingen något ont, men skriver vad jag tänker o tycker o konstaterar !
                    En liten notis blir det nog efter den betydande o spännande Vm.-kval matchen mellan Sverige o Österrike som närmar sig !
           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0