Djupsinnigheter kan man väl ha....

.....bara det inte leder till grubbel  ! Men det har jag alldeles för mycket entusiasm för olika saker för att ha tid med !
         En av mina kompisar har sagt att jag bl.a. är en livsnjutare i nuet ! Det tar jag som en fin komplimang !
      Och jag tycker och konstaterar utan o skämmas " o be jante om lov " ! O utan att " hänga ut " enskilda människor vare sig jag känner dom eller inte ! Det är företeelse o ideologier som går ut på " att ha tagit patent på humanism o empati " och som t.ex.  " svartmålar för att ta politiska poäng via eländespredikningar om klimat o det egna landet, som jag slåss mot som liberal. " Detta innebär inte att jag inte förstår att man röstar på vad man vill i en demokrati ! Det jag mest ogillar är " extremister " till vänster o höger  ! Och jag väljer inte mina kompisar efter vad dom röstar på ! Det enda som jag tycker är lite märkligt att " högerextremism skulle vara mindre rumsrent än vänsterextrimism " !!!
         Resultaten  i ishockeyn o fotbollen gick ju min väg i går ! Och idag kommer jag gå min väg även på motionsrundan ! I ett strålande väder ! Ja men det har ju varit så kallt i natt ! Jaa, men " du drog väl täcket över dig " ? Solen " värmer sinnet  " vare sig det är moln eller inte !?  Och besökarna på denna blogg har blivit fler liksom sidvändarna. Bara en sån sak !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0