Du milde säger jag !

Det är tur att man är nöjd med sitt liv o ser optimistiskt på tillvaron för då kan man vara en motvikt till den anda som sprider sig i dagens samhälle i Sverige,  "domedagstänkande, elände i förskott o ständigt ältande om allts uselhet " ! Jaa, nu är ju centerpartiet på tapeten igen " och skrivs ner i avgrunden " ! Tack vare en av de ständiga väljarundersökningarna " och som av experterna tas ut i förskott "  ! Valet är avgjort ! 
          Om nu folk hela tiden läser om hur dåligt det går för centerpartiet " då programmeras detta in i folks medvetande " ! Det är väl fel på mig " men jag fightas mot sådana väderkvarnar som räknar ut allt i förskott " ! Och hoppas att partiet kommer över 4 % ! Nu står det inte så mycket om det förra partiet som " räknades ut ", Kristdemokraterna ! Är det därför dom gått över 4 % ?! 
               Eftersom jag nu är optimistisk och genomskådar det ständiga negativiserandet av det egna fosterlandet och syftena med det så klarar jag att stå emot " detta ständiga skitsnacket om ens egna fosterland " ! Det är tyvärr så att människorna i ett av dom länder som har det bäst och klarat sig i från krig o elände verkar vara dom" som aldrig får det bra nog ". Det finns inget land i världen där allt kan vara perfekt ! Och jag är för rättvisa ! Då skall man inte bara gotta sig åt det som är negativt trots att det säljer mest !
                  Och oförmågan att se sig om i övriga världen verkar stor ! Nu pratar jag inte om " palmer o vita sandstränder " ! Utan om hur en del medmänniskor har det i andra länder !!
                   Jaa, jag har " tittat mig om på nätet " ! Om jag såg några positiva rubriker ? Inte många ! Men jag står pall i detta " negativismens blåsväder " Och bekämpar dom som hela tiden " gottar sig åt  det uslaste av länder ". För jag vet bl.a. med vilka förtecken man gör detta ! Och media har redan bestämt sig för " vilka som skall vinna nästa val " !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0