Fotona blev inte bra !

Fotona från pensionärsföreningens månadsmöte ! Försökte både med blixt o utan ! Men all right, dom får duga ! Men tatergruppen gjorde många kul saker o skrattsalvorna ekade i lokalen !
 Den här farsen kallades stickkontakt . Handlade om stickning på kafé. Där man brukar träffas för samvaro i stickningen stjänst. Och det är två herrar som stickar.! Roligt !
  Och det här handlar om gym ! Där äldre damer bygger upp sin kropp för att " få brösten på plats " som dom uttryckte det ! O bygga upp musklerna då ! Även denna sketch var rolig ! Och De andra som ochså visades var även dom roliga ! Heder åt mina pensionärskompisar !
              Sen blev det kaffe o fortsatt trevlig samvaro ! Och sedan lotteriet, men jag vann ingen trisslott ! Så nån resa från Moskva till Kaspiska havet på floden Volga blev det inte ! Men jag kan fortsatt drömma om det o sjunga Pråmdragarnas sång tillsammans med Ivan Rebroff. O det har jag gjort ! Spelat in det på min kamera , ljudet blev bra, inspelningen finns på en mapp ! Och jag har nynnat till Rebroffs sång ! Alla Åhå håhåå, åhå håhåå....! Oj oj oj oj  ,,oj oj oj.oj.....Och om nån undrar så har vi våra månadsmöten på  Norrabergskyrkan !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0