Frågan är ju om man vågar gå ut ?

Så eländigt som allt beskrivs att vara o bli, när det gäller bl.a. klimatet ! Joodå, det skall motioneras idag !
          Jag är ingen vetenskapsman som kan förlita mig på datoriserade mallar för morgondagen eller 50 eller 100 år framåt. O då är man väl en " knasboll " som tänker på  sitt sätt ! Men det gör jag för jag litar bara på det jag har facit på , och för att jag vänder på myntet i alla sammanhang,o tittar på sidan som det finns positiva saker på !
          Vad förväntar man sig när det gäller klimatet när det bor  7 miljarder människor  i det modernaste samhället någonsin på jorden som ingen " av elakhet har skapat " ! Många av oss gör vad vi kan, sopsorterar, köper bilar med elenergie, med miljödiesel mm,mm, ! I en värld där fattigdomen minskar och " alla vill ha det lika bra som alla " ! Det är lätt för oss i Sverige som " pekar finger mot andra länder " att slå oss för bröstet " även om ett oppositionsparti " som går upp och ner efter ozonhålets storlek " påpekar att nuvarande regering inte gör vad dom kan ! Det är ju lätt att ta politiska poäng o förtränga att det finns länder i världen som har 120 ggr fler  innevånare än Sverige o som vill ha lika bra levnadsstandard efter att människorna varit väldigt fattiga !
              Nu KAN det ju vara så att havsisarna inte smälter som befarat, det KAN ju vara så att temperaturen på jorden inte stiger så mycket som  befarat.! Men vad kommer då istället " från de datoriserade mallarna " ? Joo, nu KAN livet i världshaven vara på väg att brytas ner i snabbare takt än nogonsin tidigare, säger en rapport från IPSO ! Det är så många sådana här organsationer som kallar sig för vetenskapliga som räknar ut allt möjligt så det " går runt i huvet på en " ! Tro inte dom gör det gratis ,o " det går säkert en väldig massa papper o energi åt " ! Till detta stora antalet datoriserade mallar som kommit fram till att " vi får nog ha med ordet KAN, kanske !
          Och det är bra att hålla hjärnan igång, på alla sätt ! O inte göra allt till SVART ! För mig och mina medmänniskors skull !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0