God morgon, godmorgon på er !

Hopp o förtröstan var det ! Jag har hellre det än att jag " negativiserar mig ner i underjorden " Eller i haven kanske !
      Jag vänder gärna på saker o ting. Det pratas ju som sagt om att haven skall gå under !? Då vänder jag på detta i " min enfald " beroende på att jag ochså läser att det gjorde haven även för 55 millioner sen. " Hur kunde dom det ? Då fanns det ju varken bilar eller människor " !
          Men idag har jag min sportlördag med dagobertsmörgåsar ! Med V-75 tippande,tittande på loppen, fotboll, hockey och sen såg jag att det vare en vm-match i boxning senare i kväll. Med nån av bröderna Klitjko och en rysk utmanare !  Intressen ja ! Det har jag ju många som ni förstått " från Världen, Världsmusik, egen sång,,sport, politik, natur, foto, djur bloggande o egna ställningstagande med filosofier mm. 
                 Med sådana intressen förstår ni kanske att jag hellre  väljer den  "positiva banan i mitt liv än den negativa " , där man bara letar efter fel " .  Och idag är jag så upptagen med kul saker att det kuliga att skriva på denna blogg kommer i skymundan ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0