Hur blev det nu med snökaoset ?

Här i Askersund är det runt nollan, sol och  ingen snö ! O tittar jag på radarbild så ser jag att snöområdet har lämnat Sverige o  är på väg österut. Så norra Svealand o delar av Norrland har väl då fått " kaoset " i natt. Nu är det inte undertecknad som hittat på ordet  traffikkaos , den rubriken hade en aftonblaska för några dar sen ! Med stora svarta bokstäver på en löpsedel !
               Jag har varit med om snöstormar o trafikkaos på Österlen, bandvagnar fick sättas in ,och jag har " tittat mig ut i Världen ! Ribban för kaos i Sverige är väldigt lågt lagd. Särskilt om man ser till antalet dödsoffer !
                  Nya benämningar har ochså uppkommit ! Man lägger till monster innan t.ex.! Och med det mediautbud som finns i samhället nu för tiden " så måste ju allting överträffas för att sälja rubriker o få allt att se värre ut än någonsin " !
         Fredag ja, " monsterkylan" på 0 grader skall inte hindra mig från att gå ut ! Sen har jag ju tittat bakåt i tiden på temperaturer i oktober och november ! Dom har växlat ! Det har varit tillfällen då månaderna både innehållit dagar med kallare än normalt och varmare än normalt ! Och det ena har övervägt nån månad o det andra nån månad ! Sen kan man ju fråga sig, normalt ? Det måste ju vara nått medeltal som är uträknat med facit ! " Di kan väl inte vara så jäkliga att de räknar ut det utan facit med hjälp av datoriserade mallar " ?
 
Jorden Solen o Månen ! För mig är dom betydligt mer " trovärdiga än än vetenskapsmännen som räknar ut allt med datoriserade mallar " ! Och har ni sett programmet om Universum och hur mycket som återstår att upptäcka o få svar på " om osynligheter o allt möjligt " ! Och inga vetenskapsmän i Världen kan räkna ut vad som kan inträffa " vid sidan om av de datoriserade mallarna " . Dom krafterna har de ingen koll på i framtiden !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0