I huvet på en gammal gubbe !

Ålderdom o " gamla gubar " skall man nog inte underskatta ! Särskilt om dom visar att dom är på rätt spår ! Ända sen den tiden då dom stod i Farmors ankdamm o med spänning o entusiasm fångade grodor o vattenödlor ! Naturligtvis har inte allt " gått på räls " men grundkapaciteten finns ännu " att glädja sig i nuet o åt sånt som kommer "  även med hjälp av det som varit o rötter " . Och jag tänker inte " välja nån annan väg " och jag har " bevisat att jag har klarat den hittills " ! Utan  "grubbel o svartmålning " . Det har alltid kommit en " spännande fotbollmatch på kvällen "
                       Det gäller faktiskt att stå för den man är " vare sig man har 1000 barnbarn eller 9 eller bor i Korpilombolo eller Baku " ! Och jag har empati för alla som har det sämre än jag har och är inte avundsjuk på dom som har det bättre än jag har !  Känslor jaa, kan man gråta både " av glädje o sorg " då har man kommit långt ! Och får en sorts balans i tillvaron ! Däremot har jag svårt att  "gråta över saker i efterhand eller i förväg " Och har lätt för att tänka på alla andra " i min stora klan med ett leende på läpparna " ! Och hoppas på att man kan vara en förebild för någon ! Och jag är " min egen guru " när det gäller att handha mitt eget liv o personlighet. Om man vill kalla det för en egoist så är det upp till var och en ! 
            Vad jag skall göra idag då. Har ju kommit underfund med att det är bra att  nån dag i veckan " ha inre tjänst " och då bl.a beträda den fasta träningscyklen och " rida på den " i ca 30-45 minuter. Har förstått att det är bra för  knäna o ryggen/ höften !  Sen kan man ju städa lite t.ex. ! O det kommer jag att göra idag !
                 Och jag   " lever som jag lär " vare sig ni vill eller  inte " !? Varför  "ändra på ett vinnande koncept" !! Och jag har " kuligheter o behjärtansvärda saker att se fram emot " ! " Jippie med " kreavitet " !
              Och nu har jag sagt vad jag tycker o känner i 2 avsnitt ! Det " gäller att kunna bjuda på sig själv " !
 
 
                    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0