Ja, då var det fredag igen !

Och att ha tillförsikt och att vara nöjd kostar ju inte så mycket ! Och att vara detta efter  sina egna förväntningar och sin egen situation ....ha fötterna på jorden o förväntningar därefter ! O armarna mot himlen ! Sen gäller det att ha en egen plattform efter ens personlighet och ålder ! Då har man inte så stora pretantioner men positiva ideer planterar man ju in i hjärnkontoret ! Och så går det ju att genomskåda dagens mediasamhälle ganska lätt. Jag kör mitt race som jag brukar säga till folk ! O i det ingår att ständigt vända på myntet !
           Ett sätt att bakbinda sig själv på " är att ständigt ta ut elände i förskott utan facit " ! Och där är ju dagens media till stor hjälp för folk " som ivrigt slickar i sig detta utan att vända på myntet " ! 
                Kan inte människor stå emot de evinnerliga negativiserande rubrikerna som " ideligen kommer med svarta rubriker på löpsedlarna " då kan hjärnan o själen negativiseras ner i avgrundens djupa håla " och få en orättvis bild av Sverige o världen " som enligt min mening inte är ett dugg sämre än den varit ! 
                Och jag ser med tillförsikt fram mot helgen utan facit ! " Och detta programmerar jag in i hjärnan " ! Utan om o men ! Med fötterna på jorden o armarna mot himlen.
                      Och jag har mycket roligt inplanterat för framtiden utan facit " som inte är så stort att ta på " Det är lite morötter i optimismens tecken !
            

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0