Jaa, det finns ju kryddor i tillvaron..

..som hjälper till för entusiasm o livsglädje bla. annat " från rötter till  barnbarn " !. Och i mitt fall även Världen, världsmusik o sport !
             Jaa, hade jag inte fått titta ut i Världen symboliskt eller med positiv längtan efter att besöka den " i stort o smått " så hade mitt " liv varit fattigare " ! Visst har jag besökt delar av den " både på nätet " o i verkligheten men nu gäller annat än " bad ,vita sandstränder o palmer " ! Nu blir det folket jag främst vill träffa, det kommer jag inte att ha några som hellst problem med . Det tacklar jag bl.a. med att för mannen från Makedonien prata om att jag lyssnar på bandet Bioritam. Det har jag redan gjort, och vilken respons jag fick !
              I går vann ju Örebro en poäng mot MoDO i SHL, elitserien ! Skriver hellre det än att dom förlora två ! Modo är på uppgång, tror jag ! Örebro är nykomling ! Så därför  är jag nöjd med att dom fortfarande ligger på slutspelsplats !
          Och  nu snart kommer jag i en följd se 2 matcher i Premier League  ! Och i en av dom spelar Arsenal ! Får se om " rökaren " är med ? Senare har vi Fader Brown och två andra deckare på menyn !
            Och en av bröderna Klitschsko vann  vm-matchen i tungvikt  mot ryssen Povetkin överlägset ! Bröderna från Ukraina är överlägsna i var sin  " klass" som WBO eller vad dom heter  ! Har lovat sin mor att aldrig gå upp i ringen mot varandra !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0