Jaa, nu har jag lagt fotvandringen på hyllan..

 Det här  är det sista fotot jag tog på rastplatsen Röa broa, utgångspunkten för fotvandringen ! En annorlunda plats att odla blommor på !
           Vad som händer idag ? Jag ämnar gå ut o motionera som vanligt ! Gå min vanliga motionsrunda med handlande på slutet ! Eftersom jag inte vet vad som kommer o hända i dag ,trots det vanliga, så ser jag med spänning med tillförsikt fram mot även denna dag ! Denna dag då sensationslaget Örebro Hockey spelar hemma mot Brynäs !
Bara en sån sak ! Tyvärr kan jag inte se matchen men det går ju att titta på text-tv då och då ! V-75 program skall jag ochså hämta in på min runda !
                  Vardagen är mycket  "underskattad i vissa kretsa " ! Och även då det gäller att " titta på övriga världen " som även den består av human beings, andra stater , världsmusik o politik . intressanta kulturer, mm, mm, . En inhemsk "ankdamm " skall inte styra mitt liv men på denna blogg avhandlas den !
                 Och alla har vi  "smekmånader " men ledare för politiska partier kan ochså " komma ner på jorden " , typ ! O  "skåda verkligheten "  ! O få " uttalanden rescenserade " !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0