Jag har alltid ett motdrag till dom som sätter grupper mot varann..

..o tar politiska poäng på det ! Det är solen ! Den är " så orättvis att den lyser över både fattig o rik " Själv är jag långt ifrån rik ! Men solen har nog kommit underfund med att " rika ochså kan vara humanistiska o empatiska o göra rätt för sig " och gör därför ingen skillnad !
              Jaa, det här fotot är taget idag " och solen lyser trots, ve o fasa det varit så kallt i natt " ! Men " drog ni inte täcket över er " ? Efter dessaa " symboliska tankar " så vill jag upplysa om att det kommer ännu en fin match i Champion Leauge i kväll ! Den mellan Bayern München o Manchester City !
         Motionen gick utmärkt och jag handlade bl.a Chicken Kiev på hemvägen ! " Hur kan man vara så dum så man handlar nått från Kiev ". Aha, men jag vet åtminstone var Kiev ligger !
        Jaa, jag trivs bra med min tillvaro , därför vågar jag sticka ut hakan ! Och har man en bra barndom så trivs man nog med att vara en globetrotter ! Och då har man gjort en bra insats när man bott på samma ställe i 45 år, med bla. passande av egna barn o deras barn !  Och då har man rätt till egna ideer vid 75 års ålder ! Vare sig man bor i " Korpilombolo eller Baku " !
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0