Man skall inte blanda ihop det ena med det andra !

Jag för min del har inte svårt att se ljust på tillvaron just nu eller framåt ! Ochså för min egen del ! För att göra detta fodras det att man vänder på myntet och fäster sig vid det som är positivt.! Skulle jag i min ålder, går mot mitt 76 år gått o tänkt på att "nu kanske jag bara har si och så många år kvar " så hade jag blivit" äldre i förtid " ! Fighterandan hade gått i stå och positiviteten ! Och dagens media på " radio,i tidningar i brevlådan och på nätet mm. framhåller på ett " mycket orättvist sätt allt som är negativt i Sverige " enligt min mening ! I detta ingår jakten på privata sjukhem, äldreboeenden o annat ! Är det nån som har läst nått positivt om något privat boeende på senaste året ? Eller annat privat  inom vården ? Själv går jag till en privatläkare, kostar inte mer och jag har samma doktor alltid ! Och det här med Lex Maria ! Är det någon som tror att det tas upp när det gäller ett kommunalt boeende  nu innan valet nästa år ? I en stad har enligt uppgift 8 sådana anmälningar gällt kommunal verksamhet. Det har säkerligen inte nämnts i media ! ?
         Idag ser jag bl.a. fram emot att spela boule, att gå och klippa mig hos min svenske frisör med Libanesiska rötter,samt att se matchen mellan Arsenal- Napoli i kväll på TV i Champions Leauge !
       Dessutom kommer jag ständigt att fightas mot den orättvisa nedsvärtningen av det svenska samhället, där allt negativt tas fram i anda av att " ta lobbystiska o populistiska  poäng på att svärta ner sitt eget fosterland ". Med ett ständigt kastande av sten i glashus " !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0