Örebro hockey har gjort det bättre , än vad folk trodde !?

Det tycker jag åtminstone ! Nu är dom inne i  motvind men 19 poäng hittils av ett utdömt lag är inte dumt ! Och det är nu som " prövningens tid " kommer, för serien är oerhört jämn ! Nu har dom inte längre plats bland slutspelslagen men det är inte stort avstånd upp till till dom lagen men inte heller långt till den näst sista platsen !
                Något som är fantastiskt är ju publiksiffrorna hemma ! Nästan alltid fullsatt ! Dom förlora matchen mot Linköping borta med 5-2. Har inte läst matchreferatet i Nerikes Allehanda ännu men skottstatistiken verka vara jämn när jag titta på text-tv. Nästa match är Leksand borta !
              Och innan jag läser Na så blir det motionsrunda med handlande mot slutet ! Och temperaturen i Askersund är 7 C o mulet ! Och så får vi se om det " blir nått snökaos, värre än någonsin " mellan norra Svealand o Norrland som utlovats redan förra veckan ? Ni vet väl vad symbolisk ironi är ? Detta kan jag  tillåta mig som " sett att det finns väder " i 75 år hittils !!! Och den värsta snöstormen har jag upplevt på Österlen i sydsverige, bara så ni vet !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0