Politik är ganska genomskådbart !

Nu för tiden är det ju inte så stor skillnad mellan partierna utom när man tar dom " längst till höger eller vänster " !
 " Dom som har makten skyller på dom som hade den o dom som hade den skyller på dom som har den ", typ !
        Nuförtiden tycker jag att alla " är arbetare som tjänar in pengar till staten oavsett lön " Skatterna är ju progressiva !. Jag själv har varit tjänsteman  i " olika omgångar "  men jag har t.ex haft sämre lön än en del av dom som kallades för arbetare ! Och orättvisa o rättvisor ? Bara för att inte  "rätt parti har makten " så betyder inte det att sjukkassan o andra av våra välfärdssystem upphör " !!! Tyvärr leder viss okunskap om samhällets uppbyggnad till att man tror skillnaderna blir stora ekonomiskt " om man inte röstar på rätt parti " !
             Bl.a angående pensionerna  där det förträngs att partierna i Sverige, med  undantag för ett tror jag, varit med om att skapa den s.k. Bromsen i det nya pensionssystemet !!! Och som jag har sagt innan tycker jag att " en hel del sten kastas i glashuset " !
                     O nu blir det motion även för en med liberal åskådning ! Detta  "kallas för demokrati " ! Och kallas även för " att ta eget ansvar för sitt liv " !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0