Så är det ju bara !

Undertecknad tillhör ju en minoritet i Sverige ! Dels är jag pensionär , stor grupp visserligen, minoritetet o minoritet,men  2 miljoner pensionärer finns det ca 20 % av befolkningen, Men jag tillhör en politisk minoritet för jag röstar varken med socialdemokrater eller Moderater !
              Den nuvarande regeringen fick ju en lysande start 2006 ! Då arbetslösheten sjönk o liksom de förtida pensioneringarna ! Men redan efter 2 år börja det knaka i fogarna på världsekonomin ! Men detta förträngs ju av en del ! O då började ju nedgången ! Trots detta  har ju Sverige kommit lindrigt undan motför många andra länder !
                     Har man en regering som jobbar i motvind på grund av hur det sett ut i världen i ca 6 då hade jag tyckt det var skönt om nån annan hade tagit över ! Det är ju inte så långt till  2014 ! Det är  val om inte ens ett år ! Då kommer vi antagligen ha samma bild i världen ! Jag tycker det skulle bli väldigt intressant hur det går om oppositionen tar över eller vågar någon " gå över blockgränserna " ? Men hur som hellst så blir det inte då  samma vilsamma läge som att vara i opposition "o via enskilda exempel få allt att se sämre ut för inte just jag har makten " !
                    Och jag vill påminna er om hur det gick i Norge " som har sin olja o inte är med i EU " ! Ja,ja, visst är det en demokrati i Norge !   Ahh, vi får väl ta fram det " bevingade uttrycket för Norge ochså , "det kändes nästan som en statskupp " ! Tror ni det blir "nästan nån statskupp " 2014 ?
                      Jaa, jag har koll på fakta som vanligt ! uttrycket  "det  kändes nästan som en statskupp " uttalades efter valnatten 2006. Jag hörde detta uttalas i radion , dan efter som sagt !
                            

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0