Så är det ju bara !

Hopp o förtröstan är  ju en av mina kategorier. Hade jag inte tänkt i dom banorna så hade jag nog inte levt som jag gör med den livslust jag har. Och man tar nog inte i om man lägger till fighteranda  i det hela, vare sig man bor i " Korpilombolo eller  Baku ". Det är ochså personligheten. Och den upptäcker man " nyttan med " och får man väl mer o mer på plats ju äldre man blir !
            Motion ja ! Sanningen är den att jag sen jag kom till Askersund motionerat mer än någonsin  ! Och då blir det under vintern motion måndag, tisdag onsdag torsdag fredag, dom andra årstiderna på söndagar måndagar onsdagar torsdagar fredagar. Ändringen till vinterdagarna beror  på mycket vintersport i TV på söndagar och ingen boule på tisdagar. I åtta har jag hållt på så här och det har jag naturligtvis vittnen på., dom jag känner o möter ! Bortrest ? !0 dgr om året, ca. Och skulle jag någon dag vara bortrest så är det till Örebro ! Och sen har vi ju " det vardagliga gåendet o cyklandet " om skall till stan på em t.ex. För jag motionerar på förmiddagarna !
                 Det som jag är är OTROLIGT ÖDMJUK över är att jag på dessa år inte legat nedbäddad i influensa eller haft nån annan " vardagssjukdom " mer än lite förkylningar nån gång utan feber ! Jag har haft 4 gallstens anfall ! En gång fick jag ta mig till akuten i Örebro och ta smärtstillande och avslappnings sprutor . Men nu har jag aldrig några sådana anfall längre ! Bara nån känning !
                    Glöm inte ordet ÖDMJUK när jag berättar detta ! Men det är som jag brukar säga ibland , har vi inte " gångargener i oss sen urminnes tider " ? Åtta år var det o på väg mot sitt 76 år. Då är man som sagt både ÖDMJUK o NÖJD ! Oavsett.... med sitt liv !
          Jag " kan inte rå för det " ! Men om en timme kommer jag att gå ut o motionera i " min " vackra natur, har jag tänkt mig  ...... igen. TRON på det man gör gör mycket ! Det blev många JAG i skrivandet  men det handlar ju om MIG !
              P.s. Jag har haft ryggskott en gång och har lite vardagsont i vänsterhöften ! Men det har aldrig hindrat mig från att gå ut ! D.s.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0