Så är det ju naturligtvis !

Att man även när det gäller politiken så har man hopp o förtröstan i en demokrati där skilnaden inte är så stora om " man ser till helheten " numera ! ! Och jag tror ingen  politiker " väljer att satsa på fattigdom "  som en del " eminenta journalister  uttrycker det när  dom  jagar den elaka högern " !
        Kan man kalla det här en start på valrörelsen i gårdagens Agenda ! Njaa ? Jag såg inte debatten för jag koncentrerar mig på dom nära valet ! Men en del rubriker har jag sett innan på bla.Svt-text - LO-DISTRIKT VILL SAMMARBETA MED V-, 6 av dom ! Sedan kommer sist på inlägget följande text -Majoriteten av Lo-distrikten är skeptiska till samarbete md Miljöpartiet- ! I en del media "slår man sig ju för bröstet " när man kan räkna ut via väljar- undersökning, att enl. den kan Socialdemokraterna o Miljöpartiet bilda regering. ungefär som det skulle vara just nu !?
Jaa, då har dom inte nämnt vilka som kan bli vågmästarparti ! Ett parti som med miljöpartiet tävlar om att vara 3 störst i Sverige, Sverigedemokraterna ! 
        Sen har vi ju det här med kärnkraften som jag och även den socialdemokratiske ledaren tycker har många fördelar bl.a. 0 koldioxid-utsläpp ! Åtminstone tyckte ledaren det när han var ordförande i Metall !
              I Alliansen är det 4 partier som samarbetat under svåra år för världens ekonomi ! Jaa, ekonomin går väl tyvärr inte upp som " ett skott " inom ett år.! Vem, vilka tänker den socialdemokratiske ledaren o hans parti samarbeta med ? Ledaren för Socialdemokraterna får det inte helt om han vinner valet ! Och och i så fall får man se om han t.ex. vågar höja skatterna som redan är högst i världen i "proggresiv " anda " !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0