Svettigt för Reinfeldt i ny väljarundersökning .

Följande rubrik såg jag på en av kvällstidningarna. Jag tyckte inte han såg särskillt svettig ut när han blev intervjuad på videon nedan ! Man skjuter naturligtvis in sig på det största partiet i regeringen, det begriper jag som liberal " medlem av regeringen " Hi, hi ! Och när man skall riktigt sätta statsministern på plats, då kallas hans parti för " elaka högern " och statsministern kan i " aftonblaskan  beskrivas som att han tar från de fattiga barnen ! Nähä säger nån, joo då, jag skrev till reportern som skrev det ! Om man nu ger sig tid att titta på 1997 så framkom det av Rädda Barnens statistik om fattiga barn i Sverige att det året var barnfattigdomen bland de högsta i nutid. Vem stal från de fattiga barnen då ?
           Väljarundersökningar ? Är det inte på valdagen som allt avgörs ? Det är ca 1 år till dit ! Jag vill påminna om att när det var ganska lång tid kvar innan valet 2010 så ledde oppositionen med ganska stora siffror !
         Och jag vill påminna de allt mer, enligt min mening, oppositionsvänliga  reportrarna som hänger upp sig på väljarundersökningarna att Sverigedemokraterna hade 10 % häromdagen i en av " femtielva " undersökningar ! Vågmästarroll tycker jag det pekar mot om man skall ta siffrorna på allvar ! 
   Och om de dåliga tiderna för ekonomin i många länder fortsätter så kan jag garantera att om den andre statsministerkandidaten vinner valet 2014, så kommer han säkert svettas minst lika mycket som Statsministern. Nähä ! Jodå över alla sina utopiska löfte och över Miljöpartiets ännu större skattehöjningar !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0