Vilken fantastisk helg 1 !

Min Örebroresa med boende på vandrarhem blev så härlig som jag TÄNKT ! Tar några avsnitt i sänder !
 
               Vandrarhemmet låg inte långt från centrum eller långt därifrån jag steg av bussen ! Och det skall ha högsta betyg ! Nu är det inte bara vandrarhem utan ochså hotell ! Fin matsal där nere vid receptionen, bra frukost värd pengarna !  Det blir inte sista gången jag bor där under en helg. Det var 4-bäddsrum där jag bodde men ingen uppenbarade sig så jag hade liksom enkelrum hela tiden ! Det var lite synd ! Jag tänkte då på när jag av mina söner bjöds på tågfärd till födelsestaden Stockholm när jag fyllde 50 år för 25 år sen. Och då ingick vandrarhem vid Odenplan i konceptet ! Och i det rummet bodde jag med en man från Tyskland, en från Israel, en från Frankrike och en från Peru ! Och jag umgicks med honom från Peru ! Vi var bl.a ute o drack öl o lyssna på trad. jazz på Kolingen i gamla stan.
       Men det här gick bra än då att bo själv ! Sen gick jag ut o reka lite av en anledning ! Jag har ju inte svårt o prata med folk ! En man som jag mötte skulle jag fråga om en sak ! Det dröjde inte länge förränn vi pratade om allt möjligt bland annat prata han om att han hade Vallonrötter i sig från Frankrike ! Han var nog inflyttad ! Så tiita han mig i ögonen och sen sa han , du har ochså Vallonrötter i dig ! Och sen förklarade att han kunde se det på ögonen, sättet o ansiktsformen ! Jaa, jag sa, har ju min mors och mormors kvinnliga sida som är lite outredd !
                   Och sen hade jag stämt träff i stan med min barndomskamrat Rolf o hans fru Ann-Marie vi brukar ochså träffas i stan numera ! Och vi gick o leta efter en passande restaurang att äta middag på ! O det blev en kinesisk ! Maten var god ! Sen gick vi hem till Rolf o Ann-Marie o drack kaffe , prata o prata o såg på tv . Sen blev jag hemkörd till vandrahemmet ! Och detta var avsnitt 1 av denna färd !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0