Vilken fantastisk helg 3 !

Efter den katolska gudstjänsten så var det fotboll som gällde ! Och då knallade jag ner genom stan och uppsökte mina kompisar Rolf o Ann-Marie som bor i närheten av Berhn Arena ! Det tog nog ungefär 30 min o gå dit  från vandrarhemmet ! Man kan gå Engelbrektsgatan, kliver på den i närheten av slottet o sen är det bara att följa den ! Och här har jag ju knallat omkring mycket som  pojke på 40-talet som sagt. Och vi bodde ju på Sturegatan och var man då uppe vid slottet så gick man Engelbrektsgatan ner för att nå Sturegatan !
                       Och när jag kom till mina kompisar o så bjöd dom mig på en god middag. Och naturligtvis har vi alltid mycket att prata om Rolf och jag, fina minnen från ett gemensamt område ! Jaa, sen knalla vi iväg till Berhns arenan som inte ligger långt ifrån där jag var på besök ! Och då går man förbi både bandy -och hockeyhallen. Vilket eldorado Rolf har ! Och som vanligt träffade vi Rolfs svågrar på arenan ! Och jag hade sittplats alldeles snett framför dom ! Och matchen satte igång 16:20, var ochså tv-sändning ! Och jag kan nämna att jag hade synts under en kort sekvens , innan eller under matchen ! Ann-Marie och Rolfs systrar såg detta !
                Sen började matchen matchen mot Gais ! O det dröjde inte länge förränn Örebro gjorde 1-0 ! Och sen fortsatte upprullningen med ett fantastiskt bra spel, bl.a. på kanterna av ytterbackarna ! Snabba anfall !  Och den skicklige forwarden Hasani gjorde 3 mål i en match som slutade 6-1 ! Mycket bra spel av Ösk mot ett chanslöst Gais som hade några kända spelare som bl.a. Mendez o Drugge ! Men det hjälpte inte !
            Det här fotot är från första halvlek o från Örebros straffområde ! Mannen i blått är Örebros mycket lovande målvakt Oscar Jansson, 22 år gammal ! Kommer ursprungligen från Örebroklubben Karlslund men har varit ungdomsproffs i Tottenham där han även så småningom spelade i  reservlag. En av seriens absolut bästa målvakter ! 
           Nu ligger det ju till så att en enda omgång återstår i superettan. 3 lag slåss om kvalplats o direktuppflyttningar, Falkenberg, Örebro och Sundsvall ! Örebro som ligger 2 har allt i egna händer ! Vinner dom borta mot Ljungskile så går dom upp direkt i allsvenskan ! Och Falkenberg möter Ängelholm och Sundsvall Landskrona ! Vilken nagelbitare till helgen !
               Och i måndags åkte jag hem till Askersund igen vid 12-tiden efter lite gående i centrum ! Bl.a . hämtade jag broschyrer på bussresor ! Visserligen årets, de för 2014 var ju inte utkomna ännu !
                Och vilken härlig helg jag har haft i min barndomsstad Örebro.! En härlig barndom som ingen kan ta ifrån mig, nånsin ! För den har format mig till den jag är ! O det upptäcker man ju äldre man blir !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0