Det är väldigt intressanta program !

 
Och idag är det Björn Skifs som skall ta reda på vem han tror han är  ! Då är det kanske intressant för andra än ochså för mig ! Jag har berört det där innan att jag som " human being " ochså vill få chans att ta reda på det ! Ointressant tycker säkert en del, vi lever ju i nuet ! Om nån tror jag inte lever i nuet så kan dom ju komma hem till mig ! Och tror ni ni hade varit den ni är om ni inte hade era gener o rötter ? En del förbannar dom kanske ? Men är det så " självklart att vi går här på jorden utan rötter eller just dom rötterna " ?
           Jaa, vem har jag fått min fighteranda o optimism ifrån o " barnslighet som går igen från just det, min barndom, baserad på bl.a. entusiasm o livslust oavsett .... !
         Detta innebär inte att man fått bakslag här i livet bl.a.beroende på täta miljöombyten som barn o ungdom ! Men det har rätt ut sig ! Och nu försöker jag bredda mina perspektiv utifrån utgångsläget, detta med stor kraft o tillit ! Vare sig " jag bor i Korpilombolo eller Baku ". Detta är symbolik ! Jag trivs där jag bor men " lever fortfarande i farmors ankdam " ! Tar vara på den andan ! Den har hjälpt mig genom livet ! Oavsett... ! Entusiasm var ordet. oavset....!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0