Det ser vi fram emot !

Det behöver inte vara så stora saker jag ser fram emot i det dagliga livet ! För mig har inte allt med pengar att göra ! Vare sig jag är " fattig eller rik " !  Att motionera kostar inget t.ex ! Varken om man går ut med rullator i en kvart eller promenerar 1,5 timmar ! Det går att motionera i regn ochså ! Det får jag göra idag för  för en gångs skull så regnar det mer ihållande i Askersund, inga skurar ! Jag har tittat på datan, det är ett regnområde som rör sig öster ut ! Och varmare kläder än på flera månader får jag ta på mig !
          Och i em. vare sig det är regn eller inte, så visar dom 2 matcher på tv från Premier Leuge ! Först matchen Arsenal- Stoke sedan matchen Man. City - Man. United ! Sen ser jag fram emot deckarna Fader Brown och Foyles War ! 
          Ja,ja, jag vet ! Som världsmedborgare skulle jag gärna "vinna en slant  "för att kunna göra Världen " ! Det tillhör  bl.a. det jag ser fram emot ! Och något av det jag ser fram emot går att genomföra , en bussresa i Europa t.ex. ! Europa tillhör ochså världen ! Detta är "sådana morötter " som inte är ouppnåliga ! Men nu skall vi se vad som inträffar det här året ! Vardagsnöjet är ochså en realitet ! Om man är på " rätt spår " !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0