Det trodde jag verkligen inte !

Nää, ! Jag är ju  förtjust över att  Örebro hockey tog säg till Elitserien, SHL ! Men inte kunde jag tro att dom skulle slå Färjestad borta i pemiärmatchen ! Och på tisdag möter Örebro hockye Leksand hemma ! Lapp på luckan ?
              Som sagt Örebro slog ju Färjestad på straffar och tog 2 poäng ! Leksand fick stryk mot Brynäs hemma ! Och hade svårt med Örebro i kvalserien till elitserien i våras ! Det  enda som jag tycker är tråkigt är att elitserien visas på ett annat TV-bolag. Och konkurenten som jag har  som visar Engelsk fotboll från Premier League bl.a. visar ju hockeyallsvenskan ! O där är inte Örebro med längre !  Visserligen visade 4:an Leksand- Brynäs men det var kanske en engångsföreteelse ?
       Jaa, hockeyallsvenskan går ju att se för min del ! Och då kommer jag att hålla på Södertälje o Djurgården ! O i Elitserien hålls det på Örebro o Leksand ! Örebro är ju uträknat redan av experterna som tror dom blir sist i elitserien ! Vi får väl se, dom har haft fel förr !
         Jaa,ett av mina favoritlag Arsenal ligger nu i toppen på Premier Leauge ! Slog Sunderland borta ! Har bara förlorat  premiärmatchen mot Aston Villa ! Men laget har många skador, har jag förstått ! Särskilt på fowardssidan ! Men vilket nyförvärv i Özil dom fått ! Och Vermalen kom in mot slutet för Arsenal, varit skadad länge ! O sen undrar jag om Mertesacker som spelat så bra ett tag ochså är skadad. Var inte med i Arsenal i går !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0