Det visste jag inte !

Vadå ? Jo att de skulle visa Örebro sk:s match mot Brage i Superettan i tv ! En glad överraskning !
                    Idag har dom släppt  uppgifter från Fn:s klimatpanels kommande rapport ! Och t.ex. det som förnekats länge att temperaturökningen på jorden avstannat de senaste åren tas nu upp ! Även att att flera stora frågetecken kvarstår ! Men för att inte " förlora ansiktet " så sägs följande  "Vi är  mer säkra än någonsin på att människan förändrat klimatet på jorden " ! 
   Du milde, det kan väl var och en räkna ut när vi numera har över 7 miljarder människor på jorden ! Det väsentligaste är ju att det visar sig att " domedagspredikningarna " hur det egentligen blir i slutändan inte är så tvärsäkra " ! Det är så många faktorer som forskarna inte har en susning om, Jorden har läkt " massor av sår " innan , betydligt större sår än nu, anser undertecknad !
 
        Sen har ju avsmältningen i Arktis inte varit så stor som det siades om !
               Och idag kan jag meddela att Grise Fiord i Arktis hade -9 C i morse , att det snöat i Sälen i natt och att det blåser " kalla nordvindar över klimatpanelen i Stockholm " Inte bara bokstavlingen ! Jaa, Verkhojansk Sibirien/ Arktis hade ochså minusgrader i morse ! Och i Anratktis har det som sagt varit mycket kallt i år, extremly cold som stationen Mc Murdo Stn uttryckt stundtals ! Nu får vi se om media kan skriva " i andra ordalag " över sånt " som man slukar med hull o hår " !
               Källa angående kommande rapport SVT-text !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0