Hopp o förtröstan..

..det är en del av min livsyn ! Och jag säger så här ! När jag blickar tillbaks på jordens historia o dess klimat, även innan " bilarnas o människornas tid ", o, har facit på det via skrifter och vetenskapliga undersökningar med fakta, så säger jag så här ! Jag ÄR VÄLDIGT GLAD ÖVER ATT FÅ LEVA JUST I DAG och i den här eran på jorden !
   Och i min livssyn och vetskap ingår ochså  att även framhålla att det även finns privata äldreboenden som funkar och är bra  men då är " man väl en förrädare om man vågar påstå nått sånt " !!
                 Jaa, jag påstår  att inte ens vetenskapsmännen och ofta deras lobbyister av politisk art inte alls vet hur " jorden kommer att uppföra sig i framtiden oavsett det ena eller andra " . Jorden " har varit uträknad många gånger under dess historia av miljarder år utan att det funnits människor eller bilar " !
              Jag visste ju att den av bl.a. politiker bestående Fn-klimatpanelen skulle hänga upp sig på det dom inte har facit på ! Men panelen kan inte bortse ifrån det vi har facit på, att de senaste 15 åren har temperaturerna legat näst intill stilla. Men att det skulle komma en massa men utan facit var inte svårt att räkna ut, " vem vill tappa ansiktet " !
         Det här är nog mitt enda inlägg idag ! För nu skall jag syssla med saker o ting i nuet och även sådant jag har facit på ! Nämligen att skriva ner mina tips från dagen trav på V-75 , Solvalla,och gå att lämna dom ! Sen skall jag göra Dagobertsmörgåsar och så ser jag fram emot bra sport i soffan, bl.a.i kväll med Swansea- Arsenal i Premier league ! Innan dess bl.a travet, även det på tv ! Och som den person jag är tror jag på ett positivt facit på det hela !!!
                 Att " plantera in positivitet i hjärnan "har faktiskt stor betydelse, för det finns positiva saker på jorden och i livet. Jag vet vilket ben jag skall stå på utan att  plåga mig med ambivalens !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0