Hur har vi det idag då ?

Jaa, när det gäller mig själv så har jag " livslust o framåtanda ". Det är märkligt att man kan ha det " så mycket fel som det är på ens eget land just nu " ! Det är väl bara " o flytta till Nordkorea eller Grekland " ? Där har väl de flesta "jämlikt dåligt " !
        Själv konstaterar jag att det inte blivit mycket med motionen denna veckan, men jag har gett mig själv " dispans " . Doktorsbesök i måndags, boule i tisdags o idag skall jag vara "smörgåsnisse " på höstens första månadsmöte för vår pensionärsförening ! Och en av dagarna torsdag eller fredag kan ochså bli motionsfri ! Sånt är livet ! Huvudsaken för mig var " att jag upptäckte att det var väder ute idag ochså " ! Det gäller att vara ödmjuk " mitt i allt gnällandet över att allt inte är bra nog " !
              Jaa, vinner man skottstatistiken med 45-13, var det väl o bara gör ett mål, då går det som det gör ! Örebro Hockey slog väl " lite knut på sig själv " efter segern borta mot Färjestad ! Spännde sig väl på hemmaplan av förväntningarna när dom igår mötte Leksand ! Såg inte matchen, har inte den sportkanalen som sänder elitseriens matcher !  Men jag förstår att Örebro missade ett antal målchanser ! Och nu skall vi inte " räkna ut dom o tro att dom kommer sist i Elitserien ", efter 2 matcher ! " En del   gottar sig kanske i skadeglädje men vilken serie ligger Rögle o MIF i " ? Hi,hi !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0