Ja, vad har vi på agendan idag då ?

Jag själv skall spela boule kl 10 ! Sen blir det väl den " vanliga vardagslunken " som är grovt underskattad ! Men just nu har jag ju inget facit på vad som kan hända i em.
        Appropå att inte ha facit så är det möte i Stockholm för IPCC, FN:s vetenskapliga klimatpanel ! Dom har inte bara kyliga nordliga vindar från norra Ryssland på sig utan har en hel del att tänka på ang värmehöjningen på jorden som sägs ha kommit av sig ! Sen förvånar jag mig över media som slukar allt utan att vända på myntet o ibland får ta tillbaks en del som t.ex Svt !  Men vad tror ni " säljer bäst " ? Jag kan ochså meddela klimatpanelen att idag har i Arktis på morgonen   Grise Fiord -9 C, Verkhojansk -3 C och Nuuk, på Grönland, + 4 C ! Att Mc Murdo Stn i ANTARKTIS har många minusgrader är inte ovanligt, men " förträngs säkert ochså " ?
               Det är nämligen så när det gäller orkaner, värme o annat så har det visst kunnat vara värre än " just idag " ! Titta gärna på www.theclimatescam.se, Stockholmintiativet !
        Och sen spelar Örebro sk mot Brage i superettan i fotboll idag ! Den matchen bör dom vinna tycker jag ! Särskilt som Sundsvall bara fick oavgjort hemma mot Värnamo !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0