Jag anade att det skulle bli så fint väder !

        Det här fotot från strandpromenaden tog jag när jag cyklade till boulebanan inte långt härifrån ! Och det är ju skärgård inte långt  från stranden ! Alldeles vindstilla var det, varmt o skönt, och av nattkylan fanns inga spår ! Och jag kan min läxa så det visste jag att det skulle bli sånt här väder !
         Jaa, boulespelet ja !  Jag var med i det vinnande laget ! Och jag tror att vi bara missat boulespelet på tisdagarna p.g.a. regn en eller två gånger sen i våras !
 Och här är en del av gänget som väntar på att börja spela !  Ja nu får jag in på nätet o se vad som hänt i världen. Jag vet att det finns positiva saker men dom skrivs aldrig om. Sen vill jag prata om att häromdagen var det 0 C i Grise Fiord,  - 4 C i Verkhojansk och - 20 C på Mc Murdo stn. Grise Fiord ligger i Alaska , Verkhojansk i Sibirien o MC Murdo Stn. i Antarktis ! Det kan vara bra o veta för det finns en del dubbla budskap om issmältningen i år ! Och även om temperaturhöjningen på Jorden de senaste ca 15 åren ! Och som jag har  sagt innan ! Man har inte ens facit för morgondagen ! Jag tänker inte ta " ut några katastrofer i förskott  o ta politiska poäng på dom " !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0