Jag är väl nån slags avfälling !

Jag är medveten att världen är på gott och ont ! Men nu verkar det som om man är nån   "antihumanist utan empati" när man drar fram fakta som visar positiva saker om Sverige, Världen o klimatet ! Det där sker ju ofta med " politiska förtecken " som det kallas för, det verkar bara som man bara skall " tro på den ena sidan " !. Om det här t.ex. om den avstannande temperaturhöjningen de sista 15 åren , ja några små notiser kan man hitta ! Det var annat när det stod om den 4-gradiga temperaturhöjningen som INGEN HAR FACIT PÅ !
        Om vintern t.ex. som varit kall de 3 sista åren i Sverige har, man ofta kunnat läsa texter med braskande rubriker i förväg ! Skulle det inte bli " monsterkyla så skulle det bli monstervärme " . I München var det ju runt 20 C på julaftonen förra året, det gjordes ju stor affär av ! Att det var 8 C nästa dag skrevs inget om ! Nått år i närtid stod det att det skulle bli "ovanligt varmt"  i mars i en kvällstidning, i den andra att det skulle bli " ovanligt kallt ". Och ibland får vi ju reda på " hur kallt eller varmt " det skall bli där  du bor " i månader i förväg ! Och mest med " eländesrubriker " !
            Det där med att " spå vädret i förväg " är det mer än jag som tänker på bl.a. en metereolog som jag har haft kontakt med ! Journalister ringde " stup i kvarten " för att få honom att säga hur vädret blev om nån månad eller månader ! Han vägra att svara på detta och svarade , jag kan inte veta hur det blir till helgen ens !
                 Tidningarna har stor del i negativiseringen av världen ! Ofta med " politiska förtecken " !
     " Så här BLIR värmeökningen inom 15 år. Hmm, det enda jag vet hur den Varit är under de sista 15 åren " .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0