Min hjärna förstår inte allt..

-- o det är det ingen annans hjärna som gör heller, varken vetenskapsmännens eller andras ! Det är jag säker på ! Och därför finns inte förklaringar till allt här i livet, sen får man tro på det ena eller andra ! . 
            En gång tänkte jag på min gudmor, ochså min mormor, när jag gick längs strandpromenaden ! Om när jag t.ex var med henne i Katolska kyrkan varje morgon när jag besökte henne i Stockholm som barn på 40-talet ! När jag kom hem slog jag på radion ! O vad hörde jag i den ? En Katolsk gudstjänst från Stockholm !
         Annat exempel. Skulle till doktorn och tyckte att jag skulle ta på mig min ljusblå jacka jag fått från min yngste son som bor 50 mil ifrån Askersund ! Efter någon minut ringde det på dörren ! Vem stod inte där om min son !
        I kväll går andra delen av en serie i Vetenskapens värld på tv ! Det kommer att handla om tiden. Förra måndagen visades i första delen,  Den kosmiska väven ! Mycket intressant ! 
        Ett annat program som jag följer är björnarna i programmet Världens natur. Det handlar ochså om vetenskap, vetenskapen att lära sig mer om svartbjörnens beteende o liv ! Faschinerande !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0